My Heartbeat

HIT THE JACKPOT!

Monday, January 30, 2012

Party..!!!!Party!!! Party...!!

Hmmm....aku n MsTips....tak habis2 dengan party dan makan2. Semalam...Kak S host a birthday party untuk MsTips n Kak Z. Tetamu jemputan hanya kami2 ajer....semua ada 5 orang. Bile dah borak2....tetibe rase macam reunion ITM/UiTM la plak....takpun...macam perjumpaan senior n junior. Hahaha...it was fun! And the food are super delicious! TQ to the Master Chef Kak S n Master Chef Kak Su.

Jamuan tu start lepas Maghrib....bile start.....tetibe ada bunyi berdentam-dentum bunyi mercun....yang macam meraikan party tu aje. Lepas 1st round sesi makan.........kami tengok Juara Lagu. Macam sesuai jer....aturcara majlis malam tadi.

Makanan yang ada atas meja....

Siap ada steamboat.....ala2 Tupai2 gitu...

Ini meja untuk dessert.....

Lepas penat bagi komen2 ala2.....juri awam tak berapa nak bertauliah di atas setiap persembahan....n penat memikirkan apakah relevannya Faizal Tahir bubuh api kat piano dengan lagu Karmanya itu......kami memulakan sesi makan round ke2 sambil2 dengar lagu2 tribute utk Arwah Sudirman. Kenyang giler.....! Tu la sebabnya aku tak letak gambo masa kami makan........sebab kurang enak bile dilihat orang. Hahaha....

Makan2...lepak2 cenggitu memang seronok....lebih2 lagi...bile bersama orang2 yang satu kepala. Malam tadi memang best....cuma yang kurang best bile tengok lagu Karma dapat nombor 3 AJL. Yelah...aku ni kan.....juri yang tak berapa nak bertauliah....tapi rasanya ada lagi lagu lain yang lebih layak rasanya.

Dah la....malas nak mengata lelebih. Congrat la pada Hafiz...3 trio beribu sesalan n Alyah. Bagi aku....patutnya lagu Alyah dapat nombor 3. Sekian.

6 comments:

Hans said...

sedapnya kek
haha
aku pun pelik fikir relevan piano dibakar...hahaha

blog-tips-kurus said...

mekacih dearest sistersssssss..
(anggap le depa pon bace entry ini yek!!)

*Keputusan=muktamad! surat-menyurat, komen komplen tak dilayan, ok! (>.<)

Jang said...

Bestnya...party. Bila kita pulak nak party...party yek?

Jumir said...

Hans...sampe arini aku gelak terpikir pasal piano tu.

Jumir said...

MsTips....sesama. Itu la gunanya kawan.

Jumir said...

Eleh...Jang. Ko balik pun idak...nak party konon...

Related Posts with Thumbnails

Sape encem/cantek...pasti berani klik bawah ni...

Fast Buck!

X-CHANGE LINK