My Heartbeat

HIT THE JACKPOT!

Thursday, May 19, 2011

Yea.....menang!


Sabtu lepas, aku pi tournament volleyball inter-dept kat Stadium PKNS, Kelana Jaya. Team aku tu....tak sempat training pun. Sampe2....terus main n tetibe termenang la plak. Main pun gelak2......n tak aim pun nak menang pada awalnya. Tapi kemenangan tu...kire macam best la jugak sebab department aku takat ni...cuma johan takraw...pastu johan volleyball pompuan n futsal lelaki dapat nombor 2. Badminton, volleyball lelaki n futsal pompuan....kami kalah. Lepas ni...ada ping pong n bowling. Kami akan bangkit balik n cuba menang sume games yang lain tu.

Ni la....team kami yang best tu...

Ni tengah berkumpul.....bukan memasang strategi pun...
saje borak2 kosong n merapu.

Ni masa lawan team JLN.

Walaupun dipsycho dengan macam2 ayat n perbuatan
oleh penyokong team lawan....kami buat bodoh jer.
Dari ketinggalan 27 - 16. Kami kejar n
menang 30-27. Hehehe....psycho lagi....lain kali ye...
Incik2 penyokong....

Dah menang....mesti salam....

En. Din cuba memberikan khidmat nasihat. Tapi depa plak
busy bergambo. Memang tak makan dek saman
depa ni.

Ni En Din kami.....ni mase dia jadi umpire.

Ni sesi pemilihan pemain utama secara rawak oleh En. Din.
Kami...ikut jer.

Nampak tak nombor 12 tu......haa....tu la aku.

Hehehe...sume orang suke lawan team ni...sebab before main
depa bagi souvenir kat sume pemain. Kami excited
nak dapat hadiah....bukan excited
nak lawan depa pun. Anyway, TQ ye....

Haaa........ni adalah pemain utama team kami.


Kak Lang sedang memberikan pertolongan tak berapa nak cemas
kepada Siti.

Ni team pink yang kami dapat kalahkan.
Comel2 depa ni...macam kami jugak. Hahaha....

Inilah team department kami.

Yang lelaki...kalu bergambo...tegak jer.
Yang pompuan plak....tak penah nak dok diam.

6 comments:

fadh leyanie said...

bangkit balik cipta kemenangan..pasti boleh !

blog-tips-kurus said...

kenape yek, pix no 6 tu mcm lain mcm je... musykil!!

*cantik pix even tak guna DSLR pon. sape tukang amik tu yek?! :-)

Jumir said...

Fadh, i tgh main bowling ni n tgh mengalahkan diri.

Jumir said...

No. 6 tu biase la edit. Janji jgn super impose. Sape ek ambik gamba? Tk kenai sape orgnya. He3...

Ms said...

Awak kata nak ajak saya tengok game ni. Lupa lagi la tu.

Jumir said...

Lupa la cik....I memang lupe. Camni, I belanja u makan nak? Kite pi pekena nasi kukus...

Related Posts with Thumbnails

Sape encem/cantek...pasti berani klik bawah ni...

Fast Buck!

X-CHANGE LINK