My Heartbeat

HIT THE JACKPOT!

Sunday, May 8, 2011

David Beckham.......accident!



David Beckham involved dalam satu kemalangan di sebuah jalan yang paling sibuk di LA (Southbound 405 Freeway). Kete Cadillac hitam Beckham berlanggar dengan sebuah Mitsubishi yang kebetulan rosak di jalan tu. Turut diKABOkan bahawa Beckham OK dan hanya driver yang satu lagi tu jer yang cedera sikit dan telah dibawa ke hospital. DiKABOkan juga bahawa masa tu Beckham sedang memandu bersama anaknya Brooklyn dan beliau adalah antara beberapa orang yang cuba mengelak kete yang rosak tu. Dengarnya.....hanya bumper Mitsubhisi tu yang remuk dalam accident tu.

Gambo Beckham n Cadillac hitam yang penah diambil sebelum ini.

8 comments:

zmah said...

Tahniah..rajin dia mengkaji cerita orang jauh

Jumir said...

He3...kebetulan suke kt mamat ni.

toyolkiut said...

emm..
senyum nye..
hehe..
sikit je kn, xpe la, orang kaya, keta leh beli baru..

Jumir said...

Ahah. Ape la sgt kete tu. Duit byk.

Ms said...

Nasib baik dia tk apa2. U pun bile drive kena hati2. Jgn ganas sgt.

Jumir said...

I bukan ganas.......cuma professional driver jer. Heheheh...

Jang said...

Nasib tak baik la tu. Hati2 Jumir...jgn drive laju2.

Jumir said...

TQ Jang ingatkan aku. Macam lagu Ana Rafali la plak.

Related Posts with Thumbnails

Sape encem/cantek...pasti berani klik bawah ni...

Fast Buck!

X-CHANGE LINK