My Heartbeat

HIT THE JACKPOT!

Friday, April 22, 2011

Mee Rebus Ramli, Ipoh Mali.....

Mase aku, Mr Taliban dan Messilina (nama baru Kak Lang sejak joint futsal) pi site visit kat Ipoh, Perak aritu, kami singgah makan mee rebus kat Mee Rebus Ramli. Pehhhhh....!!! Memang best tau mee rebus kat situ.

Haa.......ni la rupa paras mee rebus tu. Kalu tak percaya sedap....
Ce korang try.

Kat sini jugak ada menu lain dari yang lain iaitu....
Kopi O Aiskrim.

Ice blendednya pun menarik.

Uiisshhhh......best tu...


Hmmmmmphh.....bapak sape la ni....? Makan tak ingat!
Tuan2 n puan2 ye....ini la rupe paras model entry mee rebus
aku kali ni iaitu Mr Taliban.

4 comments:

Ms said...

Nape tak ajak Zura makan ni?

blog-tips-kurus said...

mi tu, 'biase je..'

Jumir said...

Ms...satu hari kite pi ye...

Jumir said...

Tips...maybe selera ko berlainan dengan kami kot.

Related Posts with Thumbnails

Sape encem/cantek...pasti berani klik bawah ni...

Fast Buck!

X-CHANGE LINK