My Heartbeat

HIT THE JACKPOT!

Saturday, May 7, 2011

Bile kejang....pakailah PERSKINDOL

La ni aku joint satu team futsal. Training setiap minggu tu beb....tapi aku baru mai sekali n joint friendly match 2 kali. Hahaha....akan aku tingkatkan kehadiran di minggu2 yang akan datang ye kengkawan.

Last month ada friendly match kat Subang. Oleh kerana sampe pun dah lambat...tak sempat nak stretching...terus main. Mase 2nd half tu....tetibe calf muscles aku kejang n sakit. Sakitnya tuhan jer yang tau. Nasib.....kengkawan aku sapu gel Perskindol (kaler biru).....baru lega sikit.

Aku nak buat iklan free nih....

PAKAILAH PERSKINDOL.....bile pakai cepat jer tindakbalasnya. Aku tak penah perasan product ni di pasaran sebelum ni. Aku cari yang kaler biru tapi jumpe yang kaler kuning jer kat Watson. Tapi aku rase sama jer kot biru n kuning punya effectiveness.


Info: Calf muscles adalah bahagian kaki seperti gambo di atas.

6 comments:

blog-tips-kurus said...

makan cortal boleh baik tak?

Jumir said...

Ntah ler....ubat Hospital Sg. Buloh makan sebijik jer.

Mrs.Yie said...

bagus utk urat yg seliuh x?

Jumir said...

Bagus...try yang warna biru.

Ms said...

Tak OK lagi ye? Tu la...kena rehat kaki tu.

Jumir said...

Dah rehat 2 minggu dah...

Related Posts with Thumbnails

Sape encem/cantek...pasti berani klik bawah ni...

Fast Buck!

X-CHANGE LINK