My Heartbeat

HIT THE JACKPOT!

Saturday, February 19, 2011

Cube translate blog page korang.....

Arini...saje la...aku gatal2 tangan search nama aku "JUMIR" kat google. Kemudian...
Keluar la....macam2. Yang bestnya blog aku dok kat nombor 1. Heheh......!
Tapi kan.....tetibe jer terasa nak tengok translation page blog aku.
 
Kat tepi tu kan ada "Translate this page". So, aku klik kat sinun...


Aku biarkan page nih ditranslate dari Malay kepada English.

Hehehhh.....hasilnya depa pi translate la...page blog nih.
Cube korang bace....kelaka kan....depa pi translate sebijik2...
ayat aku tuh. Habis merapu jadinya.
Jadi.....broken English. He3.....

18 comments:

Ms said...

Kelaka la J. Lagu Burung Kakak Tua tu lagi kelaka.

Amira Naddia said...

aku penah google name naddia. kua kain sembahyang pulak. cis! google nie nganjing aku je. aku semayang ckup 5 waktu...dasar yahudi punye google

Jumir said...

Ms Zura...sy gelak sakan nengok ayat2 tu. Kesian omputeh kalu depa nak bace blog nih. Mesti pening.

Jumir said...

Amira...sabo ye. He3....

Jang said...

Zura sms td, terus aku baca blog ko & try translate. Kelaka la Jumir.

Jumir said...

Jang....TQ bace n comment. Jauh2 pun...ingat gak ko kat aku yek.

krole said...

hehehe kelaka r...nnt le cube ni ngee~

Jumir said...

kROLE....CUBE JGN TAK CUBE....hE3..

mar yanie said...

skang ni macam2 ade..:D

sarah mohamad said...

haha . ayat2 tu sure orang putis tengok pon pening habis !

ghost writer said...

kalau google nama kat google search memang setengah blog akan berada di atas...jangan lupa check mana yang menghubungkan link kita pada web dowang...

Jumir said...

Mar....cam iklan astro jer...macam2 ada. he3...

Jumir said...

Sarah....kesian kat omputeh tu kan....hehehhh...

Jumir said...

OK Ghost....nanti kite check.

blog-tips-kurus said...

korperbetonter schnitt

Jumir said...

Tips...ko ckp German ke cakap jawa? Tk paham.

mi2omar said...

haha, dah penah try dgn x sengaja..terus cuak igt dah gila..terhegeh2 pg pangil kwn suh tgok apa y berlaku..sekali salah sendri..malu bai~

Jumir said...

Mi2omar....mesti u tergezut kan...he3...

Related Posts with Thumbnails

Sape encem/cantek...pasti berani klik bawah ni...

Fast Buck!

X-CHANGE LINK