My Heartbeat

HIT THE JACKPOT!

Monday, December 20, 2010

Promo Hantu Kak Limah Balik Rumah

Last week, Zaidah ajak aku pi tengok Hantu Kak Limah Balik Rumah kat TGV Wangsa Walk. Demi Zaidah....aku n MsTips pun pi la singgah Wangsa Walk arini dengan niat nak pi tengok citer tu dengan dia. Konon nak nengok tayangan 9 pm.....bile beratur cantek....kat kaunter, kami ternampak ayat yang tak berapa sodap dipandang di skrin senarai movies iaitu.....Hantu Kak Limah Balik Rumah - 9 pm = FULL. Berkelip-kelip perkataan FULL tu, berkelip-kelip la jugak bijik mata kami memandangnya.
Maka kami pun decide nak pi nengok citer tu di lain hari saje. Siap beli tiket lagi agar tak menerima nasib yang sama macam arini. Tapi hati dah tak sabo dah ni, macam best jer citer nih.
video
Promo Hantu Kak Limah Balik Rumah
Psssttt...syok gak tengok Ngangkung arini. Betul la....surat kabo dok puji citer ni best n banyak pengajaran. Aku setuju!

9 comments:

Zullism said...

tgk kat astro ria promo citer macam best ja...best kot

Jumir said...

Zullism.....sama2 la nyokong citer Melayu. Tapi lambat laun kuar Astro Ria gak. He3....

blog-tips-kurus said...

mmmm... keranamu Cik Zaidah, terpaksa prepayment..

tian said...

tertarik nih

Jumir said...

Tips...kite anak2 raja kapur ni...tak kisah sgt ttg duit. Yg penting sume hepi. Nanti kite pau la Cik Zaidah tu.

Jumir said...

Tian....jom. Ikut kami tengok Kak Limah.

ct said...

nak heret amani same tgk movie boleh?:)

Jang said...

Beb...bila nk blanja aku tgk movie beb?

Jumir said...

Ko kan kaye. Aku ni...apa ada? He3.

Related Posts with Thumbnails

Sape encem/cantek...pasti berani klik bawah ni...

Fast Buck!

X-CHANGE LINK