My Heartbeat

HIT THE JACKPOT!

Tuesday, October 12, 2010

A Tribute To Miss Tips

Aku keluarkan n3 aku pada 10.10.2010 tentang warning pd seseorg. Anyway, I believe it have been noted. Aku masukkan dalam draft sebab....aku taknak mak mentua tak berapa nak jadi aku....Puan Khozanah salah paham plak. He3...kang dia kate aku ganas. Lagipun ada family aku n Tips nak tengok gamba Genting.

Kepada Tips....hanya kite yang tahu dan Allah juga tahu. Cukuplah kan....

Kite kawan sejak 1991. We face a lots of sweet, sour memories together and till now...we are still being very best friends. Even bile kite dah kawin....hopefully our husband will be friends too. Penah kite bayangkan yang umah kami bile dah kawen nanti sebelah2 jer....so that senang Tips nak tapau makanan kat umah aku. He3.....malas masak la tu.

We even penah minat kat sorang mamat yang sama but we both agree to let go sebab friendship is everything. We even penah gaduh....kalau org lain tengok....mesti ingat kami takkan berkawan dah...tapi we always put in our mind that....apa la sangat....kekurangan yang ada sedangkan banyak lagi kebaikan yang both of us dah buat to each other. We always take care of each other n we share hati n perasaaan.
There's so much to tell about our friendship but all I can say that I will always be there for her as much as she always be there 4 me.



Tapi jangan plak kengkawan lain macam Rozita, Zaidah, Nik, Liza, Mak Mentua Tak Berapa Nak Jadi (Pn Khozanah), Jang, Zura, Hajar, Norman (x-boyfriend...he3), Edie, Rin kecik hati. Korang pun ada ruang di hati ini. TQ for all d support given n TQ 4 being my friends.

15 comments:

Jang said...

Jika aku jadi Miss Tips....aku terharu. Aku kwn dgn ko setahun..tapi dah mcm dah lama kenal. Ko mmg best! Best Friend 4 eva. Pssttt...bile nak buat tribute untuk aku plak?

Ms said...

I hepi ada kwn mcm u. U bring laughter to my life. To Tips....u beruntung. J u R d best!

Jumir said...

TQ Jang....n Ms Zura. Tadi 2,3 sms mai...Liza kecik ati....Hajar nak tau. Takkan aku nak buat tribute untuk sorang2 kot.

To x-boypren Incik Norman....sila comment di column comment ye...bukan comment kat email. FB sy lama tak bukak la. Nanti la sy tengok.

blog-tips-kurus said...

it HAS been noted & our HUSBANDS! wa x ready POLIGAMI...huhuuu.. knp kaki pnjg ku itu kelihatan seperti agak pengko? & sape name cameraman ni?cissss! (n3 nak bodek ke ni??)

Jumir said...

Best friend tp tk poligami kot....kesian kt husband sebab kite ber2 suke gaduh pasal sudu...lampu....u know mende2 kecik. Tp jika husbandku nak kt ko...aku akan undur diri dgn hepinya. Kalu madu...takut tk kwn dh...sygkan?

Norman said...
This comment has been removed by a blog administrator.
blog-tips-kurus said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Jumir said...
This comment has been removed by the author.
Norman said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Jumir said...

Betul gak tu Cik Tips. Emmm....nampaknya...kalu ditakdirkan jadi gitu, macam biase la kot...kite LET GO jelah.

Jumir said...
This comment has been removed by the author.
Norman said...
This comment has been removed by a blog administrator.
blog-tips-kurus said...
This comment has been removed by a blog administrator.
blog-tips-kurus said...

Alhamdulillah..
TQ vm my bearie dearie bonze, so touching..auw!
Nantikan la khabar gumbira jumaat ni, wak Najib nak bagi sesuatu kat u...:)

MNG said...

sw, who is norman?

Related Posts with Thumbnails

Sape encem/cantek...pasti berani klik bawah ni...

Fast Buck!

X-CHANGE LINK