My Heartbeat

HIT THE JACKPOT!

Sunday, November 22, 2009

Proton Iswara 1.3 For Sale

Aku bercadang untuk menukar kereta baru. Insya-Allah, kalu ada rezeki. Tapi aku nak let go kete lama ni. Aku dah advertise kat Motor Traders dalam 2 minggu dah. Petang tadi...aku advertise kat Mudah.com. So, sesape yang berminat dengan kete aku ni....bole la contact aku. Bole tengok sendiri...bole bincang....test drive pun bole.
Ape yang bole aku kabo tentang kete aku ni....warna hitam (original paint). Kete tu....in tip top condition....service by Proton Service sejak beli sehingga kini. Boleh tengok record, kalu nak. Tyres dan sport rim tu....aku baru tukar dalam bulan Mei 2009. Lagi satu...power stering dan accident free. Harga aku letak RM 14,500. Tapi bole nego lagi.


Ni....gamba enjin. Sesape yang berminat bole contact aku di 012-2803416. Kete...bole tengok kat office di Pusat Bandar Damansara. Kalu after office hour / waktu cuti, korang bole tengok kat umah kat Segambut. Kita juga bole arrange untuk berjumpa di mana-mana area KL (tertakluk kepada kelapangan bouncer2 yang akan mengiring). Almaklumlah.....kita tak saling kenal...so memang aku akan bawa 2 orang bouncer.

Sesape yang nak buat loan tu....bisa ditolong. Aku ada kawan yang bole tolong.

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Sape encem/cantek...pasti berani klik bawah ni...

Fast Buck!

X-CHANGE LINK