My Heartbeat

HIT THE JACKPOT!

Saturday, March 28, 2009

Happy Belated Birthday!

Alhamdulillah....akhirnya hari ini saya mampu menulis semula di dalam blog ini. Saya menghadapi masalah internet connection sejak 2,3 minggu ini. Masalahnya....maybe wiring telephone yang dah lama sebab apabila saya usik-usik wayar tu.....tetibe je jadi OK.

Saya agak terkilan tidak dapat menulis pada tarikh harijadi saya, 25 hb yang lalu. Tapi apa boleh buat kan....

Di sini saya ingin memaparkan ucapan sms daripada kawan-kawan sebagai tanda penghargaan kepada ucapan-ucapan mereka.

Zaidah adalah orang yang pertama menghantar sms...."Hepi besday. Wish u all d best in carrer n ur life. Friend forever."

Kemudian diikuti dengan sms daripada Kak Zaidah, "Salam...Selamat menyambut Hari Lahir. Semoga pjg umur murah rezeki dan dicepatkn jodoh...Amin...SELAMAT MENUAI." Emm... apa selamat menuai tu kak? Apapun....TQ so much.

Kak Don pun tak lupakan saya....katanya,"Assalamualaikum. Semoga dimurahkan rezeki, cepat bertemu jodoh dll. SELAMAT MENYAMBUT HARI LAHIR DPD Kak Don & Abg Sabran."

Nadia....salah seorang Charlie's Angel....masa kat MOH sms dan katanya "Salam, hepi besday to you, may Allah bless u always..." May Allah bless you too...Nadia.

Ibu baru....Azrin sms " ./TT__['''''''''''''''''''''''''''']
'-'O'-'O-------'OO'--' Pooonn!! Pooonn!! Tepi...!! Kenderaan berat nak lalu. Nak hantar kontena ucapan khas, SELAMAT HARI LAHIR SEMOGA PJG UMUR N DI MURAH REZEKI."

Boss masa kije BPAD.....Cik Bani...sms, "Kak Jumir....epi besday! Kali ni mesti betul..hehe. Semoga usia yg tlh lepas dan akan dtg dipenuhi dgn keberkatan dr NYA." Saya masih ingat bagaimana dia dan kawan saya Rozita telah tersalah tarikh harijadi saya. Depa pi wish sebulan lebih awal.

Haa.. ni dari Edieana....ex-staff saya yang termatang di seantero dunia. Katanya, "Happy Bday to x-bossku yg cantik, garang dan bgaya...he,he. Sowi xde buat kejutan apa2. 4 April ok x? Ramai yg stuju tarikh 2 kite wat mkn2 kat rmh br k.asno k x?" Emmm....rumah baru Kak Asnor?....Ish! saya OK je. Bab makan.....sure OK punya.

Sms dari Rozita..."Napa tepon ko asyk engage je dr pg td?" Selepas saya return back callnya...dia pun nyanyi...."Happy birthday to you" pada saya. Saya dah agak dah...dia mesti nyanyi punya sebab sebulan yang lalu dia dah tersilap nyanyi. Ternyanyi sebulan lebih awal. Anyway, I really appreciate it.

Noriza....dia punya birthday sehari sebelum tarikh birthday saya. Dia sms, "Salam. Hepi besday. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki dari Noriza, Shaari & Nur Sabiha Aina." Za, happy birthday to you too.
Kak Asnor pulak...hantar MMS.....cute.

video


Zunainah..."Happy birthday....aku terlupa lak..." Iye la tu Zu....ko hanya teringat kat aku pukul 12.30....time nak makan. Tapi aku faham, ko sibuk.

Ms Ng...boss aku sms " enjoy ur birthday"

En Zaidi...salah seorang boss kat office sekarang, sms "happy birthday"

Zura sms "U R special to everyone who know u better. Friendship 4ever and Hepi Bday 2 U." Thank you....for always be there for me....I really appreciate our friendship and all your supports.

En. Zul...boss lama...."Slmt hari kejadian yang ke3?-semoga pjng umur murah rezeki." Emmm...betul la tu....harijadi yang ke 3 tahun selepas ditolak cuti2 sekolah, cuti umum, cuti semester, cuti Sabtu dan Ahad....dan cuti2 yang ada di beberapa buah negara, maka jadilah 3 tahun.

Terima kasih juga kepada mereka yang verbally wish saya....pada hari itu....seperti housemate saya Annie...staff di office....Big Boss Mr Jana dan family saya.

Every year Annie dan kawan-kawan yang lain akan beli kek dan bagi hadiah...tapi tahun ni saya personally minta saya tidak mahukan sebarang hadiah...cukuplah jika mereka ingat tarikh harijadi saya. Antara sebabnya....saya tidak mahu mereka membazir dan kita perlu berjimat cermat di waktu-waktu sekarang. Belilah barangan yang perlu sahaja.

Kepada semua yang mengingati harijadi saya....terima kasih. Kepada yang terlupa tu....takpe..saya tak kecik hati sebab...kadang2 saya pun terlupa harijadi korang. Tetapi kalau korang nak bagi saya ingat.....buat la macam Azrin dan Edieana. Mereka suka inform saya sebulan lebih awal. Tetapi yang malangnya.....kadang2 saya terlupa jugak walaupun dah tandakan tarikh tu di kalendar. Biasa la kan... to err is human.

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Sape encem/cantek...pasti berani klik bawah ni...

Fast Buck!

X-CHANGE LINK